Garance 1. strany na www.seznam.cz již od 2 tis měsíčně

  • Úvod
  • / Garance 1. strany na www.seznam.cz již od 2 tis měsíčně

Spolupracujeme velmi úzce se společností AZ Media a každý náš klient má možnost využít služeb SEO optimalizace za výhodnějších podmínek. 

 

Správná a efektivní reklama na internetu je velice důležitá k prosazení v obchodě a v boji s konkurencí.

 
Pomůžeme Vám prostřednictvím SEO optimalizace získat cenné zákazníky a tím začít opravdu vydělávat.
 
Společnost AZ Media se zabývá především odborným objektivním měřením a vyhodnocováním nejen internetové reklamy. Internetová reklama se vyvíjí stejně rychle jako celý internetový svět a každý z nás dnes může nejen na českém internetu vybírat ze skutečně nepřeberného množství reklamních kampaní. Velikou otázkou ovšem zůstává jejich skutečná efektivita. Jinými slovy lze říci, že se Vám ve spolupráci s námi už nikdy nemůže stát, že nakoupíte reklamu „podle dobrého pocitu" (dobře oblečený obchodní zástupce s krásně vyvedenými statistikami „svého" portálu s dobrým vystupováním a úžasnou výřečností) a její konečný efekt bude nulový.
 
Je Vaše firma k nalezení ve fulltextovém vyhledávání na klíčová slova s lokalitou?
 
Což je první krok k úspěchu »
 
Proto se pojďte přesvědčit zda Vaše reklama na internetu funguje správně
 
A zda vám přináší to co požadujete...
 
Body k prosazení a zviditelnění reklamy na internetu
 
Analýza a průzkum návštěvnosti
PPC reklama
Google Analytics GA služby
SEO Analýza
Správa SEO
Optimalizace pro vyhledávače
Protože ale reklam nakoupíte větší množství, tak je potom bez kvalitního měření a vyhodnocení zcela nemožné určit, kterou koupíte rádi i příště a kterou již nikdy.
 
V tomto duchu nabízíme všem společnostem a firmám nejen v Čechách naše poradenství s jasným cílem: uspořit Vám finanční prostředky, maximálně zefektivnit budoucí výběr a nákup reklamních kampaní a už v jejich průběhu je vyhodnotit a dle potřeby korigovat díky měřícímu systému Google Analytics.
 
Kromě měření a vyhodnocování reklamních kampaní Vám díky mnohaletým zkušenostem rovněž nabízíme skutečně profesionální správu veškerých dostupných kontextových a bannerových PPC kampaní, nákup reklamních produktů u řady renomovaných portálů (včetně zahraničních), výrobu www stránek a e-shopů s kvalitní SEO optimalizací pro první strany ve fulltextovém hledání, ruční tvorbu relevantních zpětných odkazů, a mnoho dalšího...
 
Internet je velice efektivní reklama a my Vám ukážeme jak na to.
 
Vaše reklama na internetu, s námi bude profesionální.