Nové vylepšené propojení s Facebookem

  • Úvod
  • / Nové vylepšené propojení s Facebookem

 

Pokud jste již upgradovali na SHOPC Cascade můžete využít nových možností automaticky, v adminu v Nastavení tuto funkcni najdete. 
 
Propojení eshopu s Facebookem nabízí opět nové možnosti. Například lze propojit účet na systému, který již je postaven na SHOPMC Cascade webech s propagační Facebook stránkou. Každý Váš zákazník tak může pouze kliknout na přihlášení facebookem a nemusí si pamatovat jméno a heslo zde v eshopu.
 
Do naší kanceláře přišlo několik dotazů na tuto funkci, kterou lidé vidí např. u operátora Vodafone, že by si chtěli propojit login do eshopu s Facebook stránkou, kterou používají většinou pro propagaci svého podnikání. 
 
Přidali možnost „Propojit s Facebook stránkou“, kterou můžete aktivovat a poté zvolit požadovanou Facebook stránku. Pokud tak učiníte, tak budete požádáni o schválení dodatečného povolení nakládat s vašimi Facebook stránkami. Toto povolení potřebujeme k tomu, abychom mohli nastavit požadované propojení s danou Facebook stránkou. 
 
Přidali jsme i novinku - tlačítko Poslat, které funguje velice podobně jako tlačítko „To se mi líbí“. „To se mi líbí“ upozorní na novinku či fotku automaticky všechny přátele na Facebooku, naproti tomu s tlačítkem „Poslat“ může uživatel zvolit, kterým přátelům pošle zprávu o dané novince či fotce.