Pro obchodní partnery o vzájemné spolupráci

  • Úvod
  • / Pro obchodní partnery o vzájemné spolupráci

Pokud čtete tyto stránky, zajímá Vás, co vlastně nabízíme :) Možností je více, jde o to zjistit, čím bychom uměli pomoci Vám.

Vítám Vás a hned na začátku bych rád sdělil, že spoluprací myslím pomoci Vám s tím, že až se Vám bude zdát, že pomáháme, Vy pomůžete nám. A jak?

Podnikáme proto, abychom si vydělali peníze na svůj život. Vy prodáváte něco, my prodáváme webové stránky, eshopy, aukční systémy, PR reklamu atd. To umíme a proto po 25 letech v IT branži, kterou osobně mám, a 20 letech v podnikání v IT, jak v prodeji HW (notebooky, pc..) tak v oblasti SW, kde jsem dodnes. 

Má práce je vývoj webových stránek, s mými lidmi, kterých je v současné době pár desítek, spravujeme několik set domén klientů. A svých, do kterých spadají i deníky měst. 

 

NADPISNADPISNADPISNADPISNADPIS NADPIS NADPIS NADPIS

Jak si 

Po více jak 15 letech v SW branži vidím spolupráci jinak, než nabízet weby cizím firmám za plné ceny a doufat, že si nás někdo vybere :) Jdu na to jinak, a můžete jít se mnou.

Web je spíše duševní vlastnictví .. Již několik let máme plně automatizované nasazování webových stránek. Pokud chcete web, eshop nebo portál, postup je následující:

- vyberete si z šablon, která se Vám nejvíce líbí

- vymyslíme doménu, pokud ji již nemáte, a koupíme ji

- nasadíme Vámi vybraný web na doménu

- web je do hodiny plně funkční a navíc s PR na deníku

 

 

Zdravím Vás, 

tím, že čtete tuto stránku, jste nejspíše dostali kartu EXTRA.

Držitel této karty je opravdu něco extra :) Má možnost kdykoliv během 1 měsíce, sobě nebo komukoliv chce, získat web zcela zdarma.

Funguje to takto:

www.publicmc.cz/individual a www.shopmc.cz/individual 

Zde jsou webové stránky, které pro Vás jsou, všechny ve verzi PROFESSIONAL , v nominální ceně 29.999,- Kč.

O vše se postaráme, koupíme doménu, vytvoříme web, zaučíme Vás s adminem.

Důležité:

5 - pouze tolik karet je na město. Pokud jste držitelem této karty, Vy a další 4 lidé mohou svým kamarádům, známým, obchodním partnerům a kolegům nabídnout web zdarma v hodnotě 30.000,- Kč. Je to celé takto vymyšleno proto, abychom nasadili 1 tisíc webů na platformě PublicMC. Karta má platnost 1 měsíc a pokud přes Vás přijde alespoň 10 firem, automaticky se prodlužuje o další měsíc. Všechny získané weby zůstávají (co jednou dáme, je Vaše). Působíme ve 45 městech, v Praze provozujeme www.praha1online.czwww.praha15online.cz, tj. 60 x 5 karet = 300 karet se vyrobilo, 5 na město a nyní se rozhodněte, jak aktivní budete. Tento projekt již běží několik měsíců zkušebně ve 3 městech a v jednom máme velmi aktivního partnera, měsíčně přivede i 15 firem. Již 4 měsíce má v držení kartu, neboť splnil 10 firem měsíčně.  

Hlavní výhody a naše skromné požadavky ;)

 

Přeci jen bychom od Vás něco chtěli, ale to není povinné a spíše tím jde o posílení prodeje, ROLLUP a ministojánek.

 

Můžete si objednat i web nebo eshop na míru, zde jsou speciální ceny platící pouze pro držitele karty eXTRA:


Webové stránky na variantě PROFESSIONAL v hodnotě 30.000,- Kč



Instalace vybraného webu na Vaši doménu, kompletní převod, nastavení DNS, e-mail serveru..




Hodinová sazba snížená z 1.500,- Kč/hod. na



 


1,- Kč



999,- Kč




650,- Kč/hod.



 

 

Příklad, jak tuto kartu využít k získání nových klientů pro sebe díky nám:

 

Můj osobní kamarád Michal má vinotéku, seznámili jsme se někdy v roce 2009 a od té doby si nechal vyrobit více jak 10 stránek pro sebe a ještě více pro své klienty a zejména kamarády. Těm totiž mohl díky spolupráci s námi nabídnout web za zcela jiných podmínek, mnohdy i 3x levněji než byla cena a protože web umí skvěle ovládat, mohl jim i pomoci, když bylo třeba. A takto je u nás mnoho podobných případů. A tak jsme se rozhodli, že zkusíme malý experiment - kartu EXTRA. Vždy na měsíc dáme někomu, kdo chce (sami si o ni můžete napsat), tuto kartu a díky ní může udělat třeba toto:

1, Vytvořit si seznam svých klientů, kamarádů, rodiny... kdokoliv podniká a rád by nový WEB nebo ESHOP a do 24h může mít na své doméně vše. 

2, Poslat jim e-mailem POUKÁZKU na web zdarma.

 

DOPORUČUJEME cloudové řešení, vše za 1 cenu, pro majitele karty EXTRA velmi zvýhodněnou, neplatíte nic navíc než je cena zde.

 VARIANTA 1VARIANTA 2VARIANTA 3VARIANTA 4
     
Nasazená varianta PublicMCBusinessProfessionalProfessionalUltimate
Verze PR prezentace    
Informace k balíčkuJde o základní verzi systému i PR spolupráce a pokud chcete něco opravdu levného, tato varianta je plně responzivní.Tuto variantu volí především firmy, které chtějí profesionálnější webové stránky a také by se více posunuli v SEO. Oproti Variantě 2 zde je silnější PR podpora, obsahuje i bannery a 1 SPECIAL v ceně 500,- Kč/měs.Nejvyšší varianta systému Ultimate zajišťuje vždy aktuální verzi, navíc je propojená přímo s všemi 60 deníky.
     
............................................................    
Běžná cena900,- Kč/měs1.800,- Kč/měs2.700,- Kč/měs4.500,- Kč/měs
Cena pro Vás300,- Kč/měs600,- Kč/měs900,- Kč/měs1.500.- Kč/měs